Kaippa mun tarvii jostain tätä kirjotuksen vimmaa alakaa purkaa, enkä ny keksi parempaakaan tapaa alottaa, kuin kertoo hiukka miksi mä tämmötteen blogin ny yhen'äkin tahon perustaa ja aatoksiani tuua julki.

Jätin hetki sitten nassukirjan sivvuun. Tuntui siltä,että sieltä tuleva info puskee mun yli, tukahuttaa sisuskaluja ja se,että vietän liikaa aikaa siellä, alko nyppimmään. Ensin meinasin poistaa koko helekutin profiilin, mut nyt päätin pian palata sinne ja muuttaa linjaani siellä. Nyt mulla on tää blogi, jonne voin tuntoni purkaa ja toivon mukkaan joskus joku tätä lukkee ja joskus joku rohkennee jottain kommentoijakki ja näin saattas saaha mielenkiintosia keskustelujaki aikaseksi. Nassun voin pittää hupi- ja keveillä linjoilla. En tiiä onnistaako, näkkeepähän sitten.

Oon jo pitkään kaivannu jottain kanavaa, minne saisin kirjottaa. Jonne ehkä joskus itte rohkenisin julkasta jottain omia tekeleitänikin. Pelekkä kynällä päiväkirjaan raapustaminen ei ennää tunnu riittävän. Liekkö hyvä vaiko huono juttu, tiiä tuosta sitten.

Minusta ihmisenä sen verran, että oon hyvästi kolomen ja nelijän kympin välissä oleva nauravainen ja avokin mielestä sähäkänkin luonteen omaava uusperheellinen nainen, omien poikasteni ja avokkini kahden muksun lisäksi meillä elelee nelijä karvaista otusta. Näistä kaikista varmasti tullee juttua tänne. Harrastuksia epäsäännöllisen säännölliset käsityö- ja suht monipuolisen liikkumisenharrasteet, ratsastus ja nyt tästä bloggailusta kehittelen ittelleni uuen harrastuksen. Alotan lähihoitajaopinnot parin viikon päästä. Näistä tullee tekstiä ihan sata varmasti. Ja yhteiskunnan ja maaliman ihmeitten kovaääninenkin ihmettely tullee taatusti kuulummaan tähän blogiin. Että näin. 

Oman elämäni monivivahteiset vaiheet ja elämänhalu, into puuttua epäoikeudenmukasuuksiin ja kipakka suhtautuminen idiotismiin, tahtotila tehä omasta ja läheisteni elämästä mielenkiintosta erilaisilla keinoilla, värittäävät tätä blogia aikanaan. Tapani puhua ja kirjottaa murteittensekamelskaa on minussa ja syvällä, pilikut ja pisteet tahon pistää kuitennii aina paikoilleen.

Että tämmönen alakupölötys. 

Aurinkoa päivääsi!

P.S. Opettelen myös tekkeen tästä kivannäkösen kuvilla ja väreillä, kuhan tässä ennätän ;-)