Tällä viikolla ollaanki jo sit päästy vallan opiskelunmakkuun kaheksan tunnin päivillä ja ammattiaineilla. On ollu paljon mielenkiintosia keskusteluja luokassa, on oppimisen iloa ja tutustumisen riemua. On hiukan jo tehtävien pariinki päästy ja on oppimispäiväkirjaa ja ryhmätyötä tullu. Yhä edelleen joitain kysymysmerkkejä ilimassa, mutta nyt alakaa jo luottaa siihen,että kyllä meille kerrotaan kaikki mitä kuuluukin. 

Hiukkasen on pitkät, hyvin intensiiviset päivät syöny voimavaroja eli väsymystä jonnii verran, mutta tiesinhän tän jo tähän ryhtyessäni. Kotoväelle ehkä enempi yllätyksenä tullu. Soppeutumista vaatii hiukkasen tääkin.

Maanantaina alakaaki koulu vasta puol yks eli hyvin kerkee koulujuttuloita tehä siinä aamupäivästä,ku on laittanu mukelot opintielle ensin. Eli nyt viikonlopun viettoon ja synttärijärkkäilyitten parriin.

Paitövei.... Ihana huomata täällä vierailevien määrän kasvanneen, kiitos jokkaiselle löpötyksiäni lukevalle eksymisestä bloggiini! :) Rohkeesti vaan kommenttia, vaikka ihan vaan moikkauksiakin alakuun ;)