Toinen koulupäivä takana ja päässä aikalailla humisee, vaikkei vielä mittään ihmeitä ollakkaan opiskeltu. Kaikkee yleishyödyllistä infoo ollu, mutta tännään on meijät testattu lukihäröilyjen varalta ja kartotettu matikkaosaamisia, mutta tulipa jo läksyjä matikasta. Jee! Hih XD Mutta matikanope vaikutti kyllä tosi kivalta, hiukan höpsö vanhempi mies, joka ossaa selittää sitä matikkaa tämmöselle hiukan hittammaallekki väläkylle ymmärrettäväksi :) 

Ryhmämme ikäjako huikee 19-50, meitä päälle kolomekymppisiä vain muutama. Ihan hauskalta poppoolta vaikuttaa, tosi mielenkiintoseksi ryhmän tekkee aikasempien alojen kirjo ja harrastuksia on vappaaottelijasta käsityöimmeisiin. 90% porukasta on koira :D

Arki toi mukanaan myös painonpuotukseen paluun ja säännöllisen liikkumisen. Koululla oon käyny tauoilla vähän ulkoilemassa ja kävelly kampusta ympäri, tännään myös pitemmällä tauolla kävin läheisessä puistossa lammen kiertämässä ja nauttimassa aurinkoisesta syyskuunpäivästä. Yritän pittää tän taukoliikkumisen ulkoillen joka päiväsenä, ni pyssyy selekä ilosena ja pääkoppa selekeempänä.

Oon erittäin ilonen arjen koittamisesta kokonaisvaltasesti ja vielä ilosemmaksi mielen tekkee saapunut ihana syksy!