Nyt on paiskittu ryhmätöitä ja ihan urakalla. Kolomesta aineesta/aiheesta kolomessa eri ryhmässä väkerrettävä näitä. Eikä siis mitenkään negatiivista, hiukan työlästä vain ja ittelle taas enempi ja vähempi opettelua sietää erilaisia toimintatapoja ja ennen kaikkea sitä toimintatappaa, millä ei tuoteta mittään, tullaan myöhässä välkkäpalavereihin, ei olla ajantasalla mistään ja halutaan vaan mennä sieltä mistä aita on matalin. Tämmönen kun ei käy mun toimintaperiaatteisiin millään tasolla. Joku voi hyvinnii aatella nipottajana, ite nään vaan sen rehellisenä työntekemisenä. Ja koska näistä ryhmätöistä päästään läpi hyväksytty/täydennettävä- arvostelulla, tuntuu monen motivaatio tyssäävän hyvinnii alhaalle tasolle. Itte opiskelen kuitenni itteäni varten ja tullakseni mahollisimman ammattitaitoseksi lähihoitajaksi, haluan pikkusen myös panostaa näihin. Ei mulla oo ylimääräsiin krumeluureihin aikaa, mutta pikkasen ny piän rimaani kuitenni korkeemmalla kuin näennäisesti jottain kassaankyhhäämisessä.

Lukihärötestintuloski saatiin tännään, kaks virhettä vaan, muuten keikuin pisteissä hyvinnii korkeella. Ja matikantasokokkeestaki sain opelta kommentiksi hyvin hurisee, eli kaippa se kerrannii elämässä alakaa sehi sujua.

Ensiapukurssin alotin eilen, se on hassua miten nyt ku aihe koskettaa jollain tasolla ainaki tulevaa ammattiani, ni opetuksen immee ihan eritavalla, kuin esim. edellisseen ammattiin lukiessani vuostuhannen alussa. Se oli vaan yks kurssi muitten joukossa.

Löysin eilen myös vanhoja lukio- ja ammattiinlukujuttuloitani, olipa erihauska taas vuosien tauon jäläkeen lueskella niittä, ja muistot vaan virtas mieleen niistähi.

Siirryttävä tässä läksyjen parriin, pallaillaanpahan taas astialle!