Jipii! Blogissani on käyny (vilasees ainaki) ennätysmäärä populaa! Pertsinä kävijöitä 61 tsipaletta! Jeee! Kylläpä tuntuu hyvältä!

Keskustelulle ei vielä oo löytynny sopivaa aihepiiriä, kun yksi vasta rohjennu näpytellä kommenttia (hirmusen iso kiitos hälle rohkeuvesta!), mutta jospa jossain kohtaa ajan ja aiheen ollessa kohillaan ni sitten.

Mutta juu... Päivitystä..

Viikonlopun rinkuloitumiskemuissa sitten paljastettiin tuleva avioitumishetki suuren mielenkiinnon aiheuttaman tivauksen vuoksi. Melkein tartti alakaa ärtymmään, ku tuleva hääpäivä aiheutti kuulijakunnassa ihmetystä ja pientä pettymystäkin. Ihan ku oltas tuotettu heille lupauksen rikkoutumista tai muuta suurta vääryyttä. No onneksi tilanteesta selevittiin iliman draamaa ja saatiin huikee Alias-kisailu päälle. Huikee siksi, että me parini kanssa voitettiin ylivoimasesti! Parit jaoin niin, että parit ei olleet toisilleen ennestään joko ollenkaan tuttuja tai sit vaan ihan vähän tuttuja. Kaikilla oli kivvaa ja onnistumisia tuli.

Pilleet meni noin muutennii ihan hienosti, vaikkakin aamulla oli jouvuttu viettään miekkoseni vaarin hautajaisia ja juhlijoita saapui vähemmän kuin oli ilmonnu etukätteen. Välillä kyllä pistää nyppiin, ku koittaa jottain järkkäillä (välillä iha pyynnöstäki), ni sit ei tulla. Mut elämä on. Nyt onneks voin keskittyä pelkkään työssäoppimisseeni ja tulevaan tutkintotillaisuuteeni sen vaatimalla vakavuuella.

Työssäoppiminen on sujunu ihan hienosti. Perjantaina sain kehujakin eri ihmisiltä. Mun työnlaadusta vois kuulemma ihan maksaakki ja toinen ei eppäilis hetkeekään, jos hälle ois sanottu mun olevan alan ammattilainen. Yhelle muksulle olin supelsankali, ku hää hokas niskaani tatuoidut siivet!

Että tämmöstä pölötystä tällä erää. Hiukan ehken sekavaa, mut oon ihan sippi työpäivän jäliltä, et ei aatos ihan kirkkainpana loista juuri. 

Pallaillaanpa astialle taasen!