Alakaa elo normalisoitua, on neljä päivää tullu vaan maattua kovassa kuumeessa ja aivan järkyttävissä kivuissa. Syytä ei työterveyslekuri keksiny mikä tätä naista vaivasi. Oli mikä oli, voimat se vei kyllä hyvästi.

Harmittaa aikalailla tää sairastuminen, oisin halunnu tehhä takapihhaa kuntoon ja mun piti mennä autokouluunki eilen suorittaan c1-korttia, mutta maatessahan tää viikko tähän asti on tietysti menny. Eikä olo vieläkkään oo mikkään hepponen. Joskopa tää ny kuitenni tästä alakas iloksi eloki muuttuun. 

Tuossa maatessa ja torkkuessa on ajatukset ollu tosi paljon asumisessa, en tiiä miks.. Mieli sinne maalle vaan niin kamalan kovasti halajaa. Etusivu.com ynnämuut tullu tutuksi kyllä pikkuhilijaa.. Tyhmää haihattelua, kun ei tuo miekkonen taho vielä muuttaa ja järkiki sitä sanelee, että lasten takia, varsinki miekkosen lasten takia, homma ei oo niin yksinkertanen. Vaikka sekin on hiukan ristiriitasta, ku mä koen, et lapsilla ois niin hyvä olla maalla.. Myös noilla miekkosen lapsilla.. 

Huonejärjestelyjä miettinny kans tässä nykysessä kodossa. Saisko niillä jottain väliaikaratkassuu näihin funtsintoihin.. Ans kattoo...