...pitkästä aikaa saan olla esikkoni kanssa kaksin viikonlopun kotona. Ompa mukavata. Ollu tosi raskaat viikot takana ja viime viikonlopun rippijuhlat saatiin onnistuneesti vihdoin vietettyä. Nyt saahaan pikkasen hengähtää. Mopojahan sitä poikanen innoissaan netistä kattellee. Mopokoulun on alottannu, lahjarahat plakkarissa kuumottaa ja mieli tekis jo mopokaupoille. Vielä saa oottaa vajjaan kuukauen, jotta tullee se hälle maaginen 15 vee mittarriin. Oih, viistoista vuotta. Iso kossi jo tuo mun esikko. 

Ihana kun tahtoo vielä äitisä kanssa aikaa viettää. Tietty nyt tuolla huoneessaan tietsikallaan on, mutta välillä tullee tänne alas mun kans ja kauppaan tahto lähtä mukkaan. Ja viikonlopulle on suunniteltu kivvaa tekemistä yhessä.

Rippilahjaksi annoin hälle tiketin Suureen Seikkailuun Pohjoisessa. En aio paljastaa hälle kohdetta, en tarkkaa ajankohtaa, en tarkempaa sisältöä, ennenkö pikkuhilijaa reissun lähetessä ja reissun aikana yllätyksinä. Poikanen oli tosi innossaan ja tyytyväinen siittä, että me mennään sinne reissuun ihan kaksin. Minäki oon tosi innoissani. Siittä tullee varppina huikee kokemus meille molemmille. 

Ens vuonna järkkään kuopukselleni sit hänen näkösensä reissun ja sinnekki mennään sit ihan kaksin. Näistä pittää hetkistä pittää nauttia, kohta näillä on jo omia menojaan ja seikkailujjaan.