Niin ne taas muksut läks koulutaipaleelle. Nyt meiltä on edustus kaikilla yläkoulunluokilla, kun toinen bonuksista alotti seiskalla. Toinen bonus alotti kolomosen musaluokalla. Mun poikasethan on nyt kasilla ja ysillä. Ysiluokkalainen alotti kouluvuotensa hankkimalla ittelleen TET-paikan 600km:n päästä.. Niin se alakaa hahmotella omia polokujjaan pikkuhilijaa mun esikkoni.

Arki tarkottaa myös sitä, että bonukset on tasasesti joka toinen viikko meillä ja tietty poikasetkin vaan joka toinen viikonloppu iskällään. Tosin esikko harvemmin omasta tahostaan. Mutta kiva saaha taas rytmiä tähän touhuun. Vaikka kesälomat on kivoja ja tullee aina ihan tarpeeseen nekin, niin kyllä vaan arki ja ruttiinit passaa mulle oikeinnii hyvin.

Ommaan kaaokseeni arki ja rajat ja ruttiinit tuo rauhaa ja mun on vaan heleppo olla. Lomilla on jatkuvvaa ohojelman keksimistä, porukkaa tullee ja mennee, nukutaan ja valavottaan miten sattuu ja ympäri kämppää, jatkuvvaan tarttee olla keksimässä mitä syyän ja sitä olla tekemässä jasensemmosta härdelliä.

Arki rules! Näin se vaan on :D