Meillä on nyt taas tää kouluvuosi menossa, jollon muksut on toisilla vanhemmillaan syys- ja talvilomansa. Miekkonen on iltavuorossa tän viikkoo ja itte jo kerkesin olla pari yötä ystävän luona jeesimässä, että he pääs pikkureissun tekkeen perheenä. Vaikkaki miekkonen on siellä iltavukissa ollu, ni on ollu mukavat pari päivää ja nyt vielä huomisseen iltaan asti ollaan kaksin. 

Oon käyny lenkillä koiran kanssa, kattellu ohjelmia rauhassa, välillä jottain huushollausjuttuloitaki teheny. Miekkonen ko on tullu töistä kottiin, ollaan löhöilty kaksin sohovalla, oltu lähekkäin, hassuteltukki, puhuttu ihan asiaaki. On ollu tosi rento ja kiva tunnelma. Julumetun pitkän ajan jäläkeen meillä on taas hyvä olla yhessä. 

Nyttenni miekkonen koisii vielä yläkerrassa, mä jo tulin alas nauttiin hilijasuuesta. Isompi koiruli nukkua tuhnottaa tossa melekeen kylessä kiinni, kissa tekkee kiikkustuolissa aamupesujaan. Takapiha on ihimeen hilijanen. Tavallisesti siinnä on juoksennellu meijän pihakurret vuoron perrään jemmailees käpyjä ja talitintit ym. tirpitsat lennelly ees taas heti aamusta lähtien. Liekkö nukkumassa vielä? Lämpöasteita kuitennii sen lähemmäs kymmenen, toki vettä tihhuuttaa. On ne tämmösillä kelleillä ennennii viipeltänny. Joskopa ne kohta tulis viihyttään taas mua...

Luksusta on tämmönen aamu. Ei mittään ylimääräsiä ääniä. Ei kiirettä. Olo on mainio. Oma pääki suht levollinen, kropassa ei ylimääräsiä tuntemuksia. Kaikki on hyvin. Just nyt. Ompa mukavata :)