Usseempaan otteeseen tännään on kyynelleet kihonnu silimiin, on ollu jotensakkii tunteikaspäivä.

Päivällä katteltiin Miekkosen kanssa yhtä ohjelmaa Negligsistä ja siinä oli sellanen iäkkäämpi pariskunta, jotka puhu toisistaan monen kymmennen vuojen liiton jäläkeenkin ihan tolokuttoman kauniisti, ihanan lempeellä huumorilla höystettynä, toistensa vahavuuksista kertoillen. Ohjelma ittessäänki oli siinä kohtaa tunteita herättävä, mutta mulle henkkoht juurikin se tapa miten nää mies ja nainen toisistaan puhhuivat osu kyllä ja syvälle. Mulle tuli hyvin voimakkaasti sellanen tunne, jotta voi kumpa minähi ossaisin puhua Miekkosesta ja hälle ittelleenki nuin kauniisti. Ja kyllä, voi kunpa hänki puhhuis musta niin. Kunpa joku näkis minunnii vahavuuet ja sen, että pystyn vaikka mihin. Ja se vielä mulle kerrottaiski sillon ja tällön. Semmonen tuntuis kyllä tosi hyvälle.

Itte opettelen sanomaan muille heistä positiivisia asioita usseemmin. Minusta se on tärkeetä, keskittyä positiivisempiin juttuihin.

Toinen kohta missä mulla kihos kyynelleet silimiin tännään oli, kun Miekkonen toi mut ja koirulit kottiin. Mulla oli ihana pitkä viikonloppu Miekkosen kanssa iliman lapsia. Tuli kyllä niin tarpeeseen olla aikuisten kesken. Kun sitte tulin kottiin ja Miekkonen läks samoin tein, ni pieni haikeuen hetki iski siinä.

Iltapäivän ompelin mummulle ja äitille tyynyliinoja äitienpäivälahjaksi ja kuuntelin mussiikkia. Ihana oli olla ihan yksin koirien kanssa kotona. Enpä tässä uuessa kodossa oo montaa hetkee vielä saanukkaan olla täällä yksin. Nautin suunnattomasti. Tämmöstä lisempää!

Illalla sit vielä piti pari kyyneltä pyyhkiä silimäkulumasta, kun poikaset tuli isältään kottiin. Esikko täytti tännään 16 ja ku he tuli kottiin ja menin häntä hallaamaan, niin hän halasi voimakkaasti takasi ja se hymy mikä ollu hänen kasvoillaan koko illan, se tekkee mut onnelliseksi. Ja se ku hän ja kuopus vitsaillu toisilleen hyväntahtosesti ja höpöttelevät niitä näitä. Tuntuu vaan niin hyvältä, kun heillä välit menny nyt jo hyvänaikaa paremmiksi. 

Eli juu herkkispäivä, mutta ei mittään neggisjuttuja. Ja en voi kiistää tuota edellisseen kirjotukseeni tullutta kommenttia Miekkoselta, etteikö sekin ois kourassu syämmestä, sillai ihanalla tavalla <3