Hohhoijakkata. Kylläpä vieläki ropassa tuntuu viimesten viikkojen hulinat, vaikka oon kyllä ottannu levon kannalta oloni. Kuitenni kaikki normaalista poikkeeva on aina jottain muuta ku ruttiineita ja normia ja tässä tilassa olevalle toipuminen ottaa sen oman ajan, kuten monasti oon kertonnukki. Näin se vaan ompi. Ja nyt sitte tässä pallautumista ommiin kuvioihin pikkuhilijaa.

Palijon kaikkee kivvaa ja hyvvää ollu tässä viime viikkoina. Ahistuksen poikasten blokkailuaki. Sieltä se kropan ja mielen ollessa väsyneempiä meinaan ahistella itteeni, mutta onnekseni ossaan jo keinoja hyövyntää hyvästi millä alakumetreille saan ahistelut stopattua.  

Rahahan se tai sen puute oikeestaan, on se syy mikä alakaa aina ahistaa. On se vaan jännä kuitenki, ku ottaa tilanteen faktoilla haltuun, ni kah' heti helepottaa.

Koiruuetki palas reilun parin viikon lomiltaan kottiin. Huomaan tässäkkii, että en oo aivan oma itteni, että kroppa käy vielä kierroksilla. Nimittäin säpsyilen ja oon tosi varovainen tuon isomman koirani kans ulukoillessa. Onneksi meillä on sunnuntaina häirikkökurssi, tiiän, että siltä vetäjältä saan varmasti hyviä vinkkejä mennä tässäki asiassa etiäpäin. On kuulkaas aikast ärsyttävvääki tiiostaa, jotta sun oma ylivirreystila ruokkii neggiskäytöstä koiralles. Ollaan ajjauvuttu nyt semmosseen inhottavvaan kierteeseen tässä. Mutta apuja haen ja tästäki selevittään.

Oli ihana viettää juhannus Miekkosen ja ystäväpariskunnan kanssa. Vaikka ittellä ei niin rennosti voinu ottaa, niin silti kaikki hommat hoijeltiin riläx hoitolalla ja päästiin nauttiin elostamme. Mökkeily poikasten ja Miekkosen kanssa männä viikolla oli ihan huippua! Suuremmilta klikkeiltä vältyttiin ja oli ilo huomata, kuinka sitä voitiin touhuta porukalla kaikesta menneestä huolimata. 

Onnea oli kuitenni myös tulla ommaan kottiin. Palata tekkeen omia juttuloita ja suunnittelleen ja totteuttaa pikkuhilijaa tässä hetkessä asioita, jotka on myös tulevaisuuelle merkittäviä. Rohkeuen kerräämistä oon tässä teheny ja ottannu askelia kohti sitä jottain, mille halluun alakaa. Ihan en oo täysin tietonen tarkalleen mitä se on, mutta olipa se mitä tahansa, ni nää blokit, instat, videot, kuvvaukset ynnämuut tukkee sitä jottain. Vois jopa sannoo, että alakaa olla intoo ja sopivaista levottomuuttaa tän tiimoilta. 

Nyt keskityn hetkeksi ihavvaan kuuntelleen satteen mukavata ropinata ja ehkä jopa uinahan pikkupäikkärit.