.. ainakkii omien teinieni osalta tiiossa nyt pariksi viikkoo. Tän ruppeeman jäläkeen ovatkii loppu lomasa mun kanssa, elleivät keksi jottain reissuja tai kylläilyjä jonnekkii tehhä. Esikolla tosin alakaa koulukki heti elokuun alusta, että viimenen viikko kuopuksen lommaa ollaanni kaksin lähes tulukoon. Tällä viikkoo on Miekkosella vielä omat muksunsa hällä, ens viikko on kokonaan lapsvappaata. 

On niin palijon kaikenmoista mitä tahtosin touhuta. Nikkarointihommia, videoitten kuvvaamista, josko sitä podkästiäki taas hahmottelis pitemmälle. Ompelukone alakannu kutsua tässä pöyän reunalla ja tikku-ukot oottaa vaatetuksiaan. Liikkumisjuttujahi ois kiva tehhä sitä sun tätä. Yöpyä laavussa taikka teltassa jossain mettässä. Oppia jottain uutta. Pähkäillä pitemmälle nuita työkuvioitansa.

Oivoi.. Pitänee ihan alakaa laittaa kalenterriin eri päiville mitä teen millonki, saattasin saaha tätä luovuuensykkyrrää auki ja asioita tehyksi. Samalla se ois sellasta orientoitumista tulevaan arkeen. Minkä alottamisen ajankohta on vielä auki tietty, ku ei oo vielä mittään kurssia taikka koulua taikka työpaikkaa. Mutta kuten mä tiiän ittestäni, että kylymiltään alottaminen on oikeestaan tyhymyyttä, koska tiiän tarvihtevani pehemosemman alun, jotta pysyn voimissani. Ja kun on tarpeeks kauan iliman kalenterimerkintöjä, niin se alakaa passivoihteenki. Se taas ois pelekkää turhaa takapakkia. 

Mutta nyt alotan tekkeen tuosta ton niinki luovantoiminnan kuin tiskin poikkeen, jotta ompahan ainakkii se tehtynä ja saan hetken mietiskellä hilijokseen. On kuulkaas hyvä hetki laittaa aatoksiaan järjestykseen, ihavvaa ilimasena vinkkinä :D