Ajelin taas tässä parin päivän aikana pitkin poikin pitäjiä haalimassa poikaselle kouluun tarvikkeita, kun tarvihtee sinne hirmusen määrän kaikkee mettäkampetta ynnämuuta pärjätäkseen. Musta on mukava ajella tuolla ja päästä näkkeen erilaisia maisemia, taloja ja ihimisiä. 

Tääkään kerta ei ollunna poikkeus, sytyn jotennii nuilla reissuilla ihan hitokseen, kun on uppeita paikkoja, ihan uusia seutuja, saa höpötellä muutaman sanasen täysin tuntemattomien kanssa. Pienen pieniä kohtaamisia, ainutlaatusia ja ainutkertasia.

Sitä tuli ajellessa taasen mieleen työkuviot. Miten tykkäsin lanssihommissa työn mukanaan tuomasta edusta päästä käymään erilaisten ihimisten luona, ajella erilaisissa maisemissa, kokkee lyhkäsiä, pääsääntösesti ainutkertasia kohtaamisia ihimisten kanssa. Jottain tuommosta mä toivon tulevilta työjuttuloiltannii.

Hoitsunhommat on mun osalta taputeltu tässä kohtaa elämätä. Tunnen sen nahhoissani ja järkikin sitä toitottaa. Mulla mennee ihimisten kohtalot iha liikaa tunteisiin. Myös sosiaalisten tilanteitten jäläkeinen väsymys on taattu ja ottaa aikasa toeta niistä. En pysty ottaa hoijollista vastuuta kenestäkkään asiakkaasta, tuntemattomasta tällä hetkellä.

Nyt on tässä hetkittäin noussu ajatuksiin,et entäpä jos lähtisin jatkaan ohjaajapuolen hommissa? Nuoriso-ohjaajaksi ei riitä paukut, eikä moti. Mutta jottain muuta ohjaushommaa. Ku halluun ehottomasti sisällyttää tulevissa töissäni elukat ja luonnon, mutta myös ihimiset ja autoilun. Oman yrityksen perustaminen nostattannu taas profiiliaan aivotyössäni.

Toisaalta myös kokemusasiantuntijahommat kiinnostaa. Siihen koulutukseen hakkeuvun kyllä myös. Nyt on tuntunnu hyvälle tehhä ja jakkaa sommeen toipumisestani. Se on ollu myös hyvin voimaannuttavvaa. Pallautehan ja vuorovaikutus tottakai iso plussa nuissa jakamisissani.

Mulla on kokoajan vaan vahavempi tunne siittä, että mullon niin kamalasti annettavvaa ja jaettavvaa, ovvaan keinoja ulosantiin vielä opettelussa ja mietin mulle hyviä kanavia tämmösten totteuttamisseen.

Alakaahan tässä ny kuitennii askel kerrallaan hahmotua se jokin, se mille mä tahon alakaa seuraavaksi. Kattellaan ja hahmotellaan ny ihan rauhaksiin mihin hommat etenee ja mitä etteen tullee. Tämmötteitä hahmotelmia ollunna tällä hetkellä.