Oispahan taas palijon kerrottavvaa ja mielen päällä. Hankala päästä alakuun.. 

No alotan nyt jostain ja katotaan mitä tullee ulos.

Tännään on ollu mukava päivä. Koirahommissa ystävän kanssa meni usseempi tunti. Kottiin tullessa hokasin, jotta koko päivän oon ollu menossa. Kävin kuitenni koiran kanssa mukavan puolisen tuntisen lenksun käppäilemässä hilijentyvässä elokuun illassa. Molemmat nautittiin verkkasesta menosta. Vaikka sinällään kyllä väsy painaa kropassa, kun tosiaan päikkärit jääny välistä ynnämuuta, ni tuntu jotta se käppäily teki vaan hyvvää.

Juurikin tuota tahon huomata tulevaisuuessa ittessäni enempi, jotta teen just semmotteita asioita mikkä just nyt tuntuu mielekkäiltä. Kroppa kun ossaa kyllä kertoo mitä se on millonnii vailla.

Toivon myös pääseväni siihen kohtaan elämässä, missä luotan kaikkiin valintoihini täysin tai ees 90%. Paskat kokemukset vaan on aika tiukassa, ja maalaa mustalla niin heleposti yhä ajatusta nuissa isoissa päätöksissä. Hetkellisesti, onneksi, mutta kuitennii. Kaikki ajallaan, varmaanki niin... Kuitenni nyt oon tehny ittelleni isoja päätöksiä usseitakkii lyhyessä ajassa itteeni kuunnellen ja kaikki ne on osunu maaliin.

Mutta juu, ihana ku on ELOKUU!

Elokuu merkkaa aina jottain uutta ja että elämä asettuu hilijalleen uomiinsa. Se tietää pimeneviä iltoja ja villasukkia, raikasta ilimaa ja kauniita värejä luonnossa.

Tykkäätkö sä elokuusta? Tai syyskesästä? Tää on yks mun lemppariaika vuojesta, elo-syyskuu <3