Niimpä... Nyt on onneksi taas terapia alakannu ja oon saanu puhuttuu poikasteni kanssa mikä mua näissä ahistellee näissä tän päivän juttuloissa. Molempien poikasten kanssa juttelin kahestaan ja ihan rauhassa. Keskustelut oli tosi antosia ja kyllähän sieltä valuvien kyynelien joukosta tuli myös onnenkyyneleitä ja helepotuksen huokauksia, onnellista hymmyy ja sain molempien jutteluitten jäläkeen toeta, et oon onnekas, kun mulla on tollatteet poikaset <3 Fiksuja ajatuksia ja elämänkattomusta, ymmärrystä elämää ja ihimisii kohtaan. 

Oon nähäny nyt myös ystäviä ja saanu jutella heijännii kans. Ja toki Miekkosen kanssa. Tässä sen vaan taas konkreettisesti huomaan, kuinka itteensä käpertyminen tunteineen ja ajatuksinneen sekottaa nuppia ja kassaa painetta kattillaan. Jossain kohtaahan se sit possahtaa, jos ei tee asialle mittään.

Koettiin myös Miekkosen kanssa viime viikolla tätä paineenpurkua ihan yhessä. Ajeltiin autolla tuolla ja jostain mitättömästä asiasta paineet nousi kummallakin ja molemmat huuettiin ihan elukkamaista rääkymistä ja huutoo keuhkot tyhjäksi. Nauruunhan se päätty. Ittellä reaktio oli niin voimakas, että vähän jopa säikähin sitä. Silimissä sumeni ja tuntu lyhyen hetken ajan, et ilima ei virtaa mihinkään. Hetken siinä hengittelin ja meni se säikähyskin ohitte. Mut olipahan hyvä homma tuo huutoterapia siinä kohtaa.

Illoo on tuonu kropassa huomaamani muutokset parempaan, oon siis ajellu hiilareita alemmas. Mahani on reagoinu niin rajusti viime aikoina, ni ollu pakko jottain tehhä. Nyt tällä reilun parin viikon kokemuksella heti positiivisia vaikutuksia. Hyvä näin.

Huomenna alakaa sellanen lyhyt kurssi työllistymisjuttuihin liittyen. Mukava saaha jottain uutta ajateltavvaa ja päästä näkkee mikä on tän naisen kunto tässä kohtaa. Miten jaksan koko päivän keskittyä asioihin ja mitkä on voimavarat päivän jäläkeen. Ja ehottomasti myös se, kuinka otan voimavarani huomijjoon itte.

Muuttohärdelliäki tässä ny tällä viikkoo... Miekkonen muuttaa lapsinneen tänne meille. Ohan he täällä jo majjailleet hyvän tovin, nyt tarttee vaan ne loput romut saaha mahutettua tänne.. Hommaa siis kaikenmoista. Elämätä,elämätä.