Huppista keikkaa! Se onnii aika rientänny hurjasti taas etiäpäin. Eka vuosi koulua takana ja pari viikkoo kesälommaaki jo takana. Mennyt kouluvuosi ei päättynny niin kuin oisin toivonnu, mutta alan pikku hilijaa päästä asian kanssa sinuiksi ja siirtään aatoksiani jo ossaamisalaopintoihin. Tosin tässä on vielä reilut pari kuukautta koulun alakuun ja tiiossa monen monta kivvaa juttua, että jätettääs nuo opiskeluaatokset syssymmälle.

Poikaset läks eilettäin isälleen reiluksi pariksi viikkoo lommaileen. Tippahan se kirpos silimä kulumaan taas, kun heippahalirutistukset heille annoin. Koko ilta meni vähä ontoissa viiliksissä ja tänä aamuna kans ollu kovin hilijasta. Puoliskon lapsosetki läks jo eilen aamulla takas äitilleen,et tipahtaminen nelijän lapsen äänekkäästä menosta tähän kahen aikuisen ja varsinnii yhen kotona lommailevan arkipäivään, on erräännilainen sokki. Toivun tästä kyllä ja otan tästä hilijasesta viikosta ilon irti,

Tän uupumiskevvään jäläkeisen kesäloman teemana on yleinen suunittelemattomuus. Tartu hetkeen, elä nyt! Joitain juttuloita on tarvinnu kalenterriin ämpätä, mutta 90% ammottaa tyhjyyttä ja hyvä niin. Uusia kokemuksia halluun toki taas kokkeilla tänäkin kesänä, niin ku oon muutamana männä kesänä traditioksi ottannu. Virkistää mukavasti mieltä moinen testailu. Tiiossa on ainaki Norjan reissu (en oo koskaan siellä käyny), kesäteatteria talkootyöläisen roolissa, uusia mäkiä ja reittejä vallotettavaksi. Loput jätän viiliksen mukkaan totteutettavaksi.

Nyt mä alan pakastella raparperejä ja nauttiin muutoinnii kauniista kesäpäivästä! Muksaa päivää joka torppaan!!