Ei pääse poikanen alottaan amistaan vieläkkään. Tarttee koronatestit teettää ja saaha siittä negatiivinenvastaus ennenkö saa kouluun mennä. Näinhän se mennee... Ja omaehtonen karanteenikin lyötiin vielä päällensä. Oivoi..

Kyllä se silti pikkasen pistää harmittaan poikasen puolesta. Uus sivu elämässä alakamassa ja hommat vaan siirtyy. Toki siellä ehtii olla ja opiskella kyllä seuraavat kolome vuotta, jotta tympiikin varmaan välillä mennä. Mut tietäähän tuon nuoren mielen. Elämä on just nyt ja tässä. 

Testiin nyt pääsee kuitenni jo tännään, ruuhkaa on testauksessa kovasti. Mut nyt ois mahkut ees tälle viikkoo mahollisesti päästä jo asuntollaan ja kouluun. Toivottaan näin tapahtuvaksi. 

Koronaa en ossaa eppäillä olevan, ko samanmoista lentsua on ollu hänen pikkuveljellään ja isäsä luona pikkusiskolla ennen esikkoa, eikä sieltä oo mittään koronaeppäilyjä kerrottu. Mut voihan se toki ollakki. Ylleisvointi on kuitenni ollu koko ajan ihan ok, et ei mittään hälyttäviä juttuloita oo ilimenny. 

Huomenna muut muksut pääsee (toivottavasti ei ilimene flunssanoireita ennää kelleen) koulutiellensä. Jää tää vanahin etäopiskelleen kottiin ny sit. Kauan ootetut arkiruttiinit kuitenni alakaa tässä hitsautuun pikkuhilijaa uusille uomilleen. 

Tavaraa siirtyy Miekkosen kottoo tähän osotteeseen hilijokseen. Ehtii hyvin totutella tähän yhteiselloon taas ja tavarat löytää paikkaansa helempommin iliman kamalaa monen viikon kokonaisvaltasta kaaosta.

Mutta nyt aamusmuuttien tekkoon, kahavit sainki jo aamutuimaan hörppiä rauhakseltaan. Sit päiväntohinoihin. 3/4-Lapsosten vika lomapäivä eessä :)