Se on hassua miten painiskellessas jonnii asian äärellä enempi ja vähempi, ni sit sä vaan vähän niinkö sattumalta tipahtelet tilanteisiin, jotka liittyy niihin sun pohintoihin ja näin myöskin antaa uutta näkökulumaa ja uuenlaisia kysymyksiä joilla aihetta lähestyä. Sanottaa joitain sun jo kellailemias juttuloita ja fiiliksiä. Huomaat, jotta on muitakkii jotka käy omalla tavallaan läpi samantyyppisiä elämänmonttuja kenties. 

Löysin itteni eilen rötväilyn jäläkeen positiivisen psykologian ja merkityksen voima-luennolta. Ennen sinne mennoo olin hippasen vastahankaan aatoksella ¨mitä lie oksennettaan satteenkaaria ja lennellään ykssarvisilla¨- höpönlöppöö ja muutennii semmonen njäääh-viilis. Ystävän kans mä sinne menin ja se oli tietty se vetävä voima lähtee kotosohvalta ehken enempi, ku me nykyään näköstellään tosi harvoin. Tokihan siis olin ilimottautunnu ihan itte tolle luennolle ennakkoon ja itte ystäväni sinne houkutellu völöjyyn. Mutta se ny osu tommoselle päivälle, ku viilikset oli jonnii verran EVVK kaikelle.

Paljon siellä oli semmosta maalimanparannus-puhettakin, mutta kyllä siellä tosi palijon osu ja uppos meikäläisen tän hetken pohintoihinki ja pystyin samaistummaan ja sain joitain vastauksiakkii näihin mun kiemuroihinikin jo ja varsinnii ku ny oon nukkunnu yön yli. Luennon jäläkeen oliki vähän semmonen pöllämystynny olo. Tää oli nyt varmastikkin taas semmonen aihe, että ku pikkasen aikaa sulattellee, ni saan irti enempi. 

Mutta juu, olipa virkistävvää ja lämpimästi suosittelen kaikille vähän mietiskelleen, että kenen merkityksen mukkaan elämääsi elelet? Kuka oot iliman titteleitäs? Elätkö ittelles merkityksellistä elämää?  Mikä tois sun elämääs lissää merkityksellisyyttä?

¨Ken tietää elämälleen miksi, kestää melkein mitä tahansa miten.¨ Friedrich Nietzshe