Huhhuh, kyllä nyt on ollu taas hurjasti touhua. On ollu hyvinvointivalamennusta, Miekkosen muuttoo meille, valokuvvaussessiota, routrippiä, esikoisen töllöilyjä, juhulaa ja arkee.

Uusia ajatuksia ja ideoita syntyy päänuppiin lissää ja oivalluksia ja voimaantumista tapahtuu. Uusia huomioita ittestäni työnhakkuuni liittyen on tullut kans. Koitan rohjeta niitä tuua juluki iha jo ittelleniki. Huomasin nimittäin, et jotku aatokset iha pistää itteeniki jänskättää. Opetteluni siihen, jotta totteutan mun omia unelmiani ja etenen elämässäni mun omia polokujani pitkin, ni se vaatii pikkasen puhasta rohkeuttakkii meikäläiseltä.

Tuntuu, jotten taho ees jakkaa ennää ihan kaikkia tulevia tapahtumianikkaan, tahon viilistellä ittekseni tai korkeintaan sannoo vaan muutamalle luottolähheisimmälleni. Ihan sillä, että vähennän riskiä saaha mittään negatiivisiä eppäilyksensiemeniä tai vähättelyjä tai muuta. 

Jes, tää oli ny tämmönen pikapäivitys missä meen just nyt. Nyt tarttee mennä syömään, Miekkosen kokkailut tuoksuu niiiiiin hyvälle :D